Bliv instruktør

Danmarks nye dansedille vokser og vokser, og der bliver allerede danset til Flashdance, Dansevise, Hot Stuff, Vogue, Great Balls of Fire, Time of my life m.fl. i mange danselokaler, foreninger og fitness centre rundt omkring i landet..!!

Har du også lyst til at holde fest på din danseskole, din klub eller forening, eller måske tage uddannelsen af anden årsag, tilbyder vi at uddanne instruktører i Hit Fit Dance. Du vil på uddannelsen lære færdige koreografier, og da du får alle danse filmet, er det blot at lære dem udenad  -  så er du klar til at skyde undervisningen i gang. Mere simpelt kan det næsten ikke gøres.

Alle med danseerfaring, uanset om du har været instruktør tidligere eller ej, kan tage uddannelsen. Vi vil på kurset blandt andet undervise i, hvad du generelt skal være opmærksom på ifm undervisning, som fx energi, forberedelse, udstråling og lign. 

Selve uddannelsen

Ca. en uge før uddannelsen, sender vi en mail med tidsplan til alle tilmeldte og en liste med deltagernes navn + by så de har mulighed for at planlægge samkørsel. Når alle mødes holder vi en festlige "workshop" som er bygget op som en instruktørs første undervisningstime. Herefter deles alle ind i grupper og og forbereder én dans, som skal vises foran de andre på uddannelsen. På den måde får hver enkelt instruktør kendskab til, hvordan videoerne fungerer, når de skal til at forberede sig hjemmefra. Efter kort frokost, holder vi en øvet workshop med gæster udefra, så deltagerne får et indblik i, hvordan en undervisningsperiode udvikler sig uge for uge. Slutteligt tager vi et gruppebillede og får givet alle deltagere et diplom som bevis på, at de er uddannet Hit Fit Dance instruktør.

Materiale du får med dig efter endt kursus

  • Komplet materiale til et halvt eller et helt års undervisning.
  • Adgang til dropbox med videoer af alle dansene.
  • En liste over alle musiknumre.
  • Foreslag til spillelister, råd og vejledning til opbygning af en Hit Fit Dance time.
  • Diplom.

Startpakke
Som noget helt nyt, har vi valgt at lave en "startpakke". Pakken indeholder syv videoer med en dans fra hvert årti. Dansene i denne startpakke, er tiltænkt som en intro til nye hit fit dansere og er den perfekte måde for dig, som ny instruktør, til at få skudt Hit Fit Dance igang på. Disse sange er ekstra nemme at huske og bevægelserne er særligt enkle og uden for mange skift. Vi anbefaler klart at man vælge et tilkøbe denne startpakke, hvis man skal undervise elever som ikke er vant til at danse.

HIT FIT KIDS
Som noget endnu mere nyt i 2018 har vi atter videreudviklet konceptet, og har nu valgt at lave en Hit Fit Kids pakke. Pakken indeholder danse til 1 års forbrug og er nogle andre sange, end dem vi danser til i en alm. Hit Fit time. Hvis man allerede er uddannet Hit Fit instruktør, kan man tilkøbe Hit Fit Kids pakken uden at skulle på uddannelse igen.

Priser
Når du tilmelder dig kurset har du forskellige muligheder:

1. Uddannelse + videopakke til 1/2 år = 1500,-

2. Uddannelse + videopakke til 1/2 år + startpakke = 1900,-

3. Uddannelse + videopakke til 1 år = 2500,-

4. Uddannelse + videopakke til 1 år + startpakke = 2900,-

5. Uddannelse + videopakke til Hit Fit Kids for 1 år = 1500,-

 

Sidst kan du også tilvælge vores Hit Fit Kids pakke til 1200 ,-

Du kan se alle videopakkerne her:

 
Datoer for kommende kurser

Søndag 26. maj 2019 kl. 10.30-16.00 - Århus, Let's Dance Lystrupvej 1F, 8240 Risskov
v/Marianne Eihilt og Mirja Kennedy

Lørdag 17. august 2019 kl. 10.30-16.00 - Århus, Let's Dance Lystrupvej 1F, 8240 Risskov
v/Marianne Eihilt og Mirja Kennedy
 

Søndag 3. november 2019 kl. 10.30-16.00 - Århus, Let's Dance Lystrupvej 1F, 8240 Risskov
v/Marianne Eihilt og Mirja Kennedy