Forny licens

Når din licens til at undervise i Hit Fit Dance udløber, skal du have købt en ny videopakke.
En videopakke til 1/2 år koster 1200 kr. I den pris er der både licens til 6 måneder og min. 20 nye færdigkoreograferede danse. 

Klik her for at købe ny videopakke inkl. licens

Du tilvælger blot hvilken videopakke, du ønsker at købe, så vi ved hvilken videopakke, vi skal sende til dig. Vi beder dig skrive den ønskede videopakke i kommentarfeltet.

Vi har valgt at tilbyde alle trofaste hit fittere hver 5. videopakke er gratis..!! Dvs. når du har købt 4 videopakker, kan du skrive til os, og vi sender dig den 5. pakke uden beregning. Du kan selv vælge hvilken videopakke du ønsker. Dette tilbud gælder kun personligt betalende instruktører og ikke grupperabatten

Nedenfor kan du se hvilke sange hver pakke indeholder. Du kan vælge lige præcis den videopakke, du har lyst til at komme igang med!

 
RABATTER

  • RABAT VED ÉN PERSON

Når du har købt 4 videopakker personligt til dig, skal du blot sende os en mail, så modtager du den 5. videopakke gratis. Mail adr. marianne@letsdance.tvHITS-PAKKER

  • Du har mulighed for at købe særlige Hits-pakker.
  • I disse pakker har vi samlet 10 af de mest populære danse fra alle videopakkerne, som vi har delt ind i forskellige kategorier.
  • Der vil løbende komme flere hits-pakker.
  • OBS! Man kan IKKE bruge disse hits-pakker som forlængelse af sin licens. De er udelukkende tiltænkt som et supplement til den licenspakke, man allerede har købt.
  • Klik ind på nedenstående links, hvor at se hvad pakkerne indeholder. 


STARTPAKKE

  • Som noget nyt, har vi valgt at lave en "startpakke". Pakken indeholder syv videoer med en dans fra hvert årti. Dansene i denne startpakke, er tiltænkt som en intro til nye hit fit dansere, og er den perfekte måde for at få skudt Hit Fit Dance igang på et helt nyt sted. Disse danse er ekstra nemme at huske og bevægelserne er særligt enkle og uden for mange skift. Du kan sagtens tilkøbe denne startpakke, selvom det er noget tid siden du har været på kursus. Startpakken er især god, hvis du skal starte et helt nyt hold op, med mange uerfarne dansere. Startpakken koster 400 kr.


HIT FIT KIDS

  • Som noget nyt i 2018 har vi atter videreudviklet konceptet, og har nu valgt at lave en Hit Fit Kids pakke. Pakken indeholder danse til 1 års forbrug og er nogle andre sange, end dem vi danser til i en alm. Hit Fit time. Hvis man allerede er uddannet Hit Fit instruktør, kan man tilkøbe Hit Fit Kids pakken uden at skulle på uddannelse igen. Hit Fit Kids pakken koster 1200 kr.


HITSPAKKE

  • Nu er det blevet muligt at købe de helt særlige Hits-pakker! Disse Hitpakker består af 10 af det mest populære danse fra alle de videopakker der er lavet. Disse er delt ind i forskellige kategorier og der vil løbende komme flere til. En Hitpakke kan ikke bruges i stedet for en licens, men som et oplagt supplement til din Hit Fit Dance time, med lige præcis din favorit-genre !

 

MÅNEDLIG FORLÆNGELSE

  • Endvidere er det også muligt at forlænge sin licens månedsvis! Dette er tiltænkt dem som evt. mangler 6 uger af en dansesæson, når deres licens udløber. På den måde kan man forlænge sin licens til resten af perioden, og herefter vente med at købe en ny videopakke til efter sommerferien el.lign. Vi anbefaler dog stadig, at man ikke bruge de samme danse i alt for lang tid... En månedlig forlængelse koster 100 kr.