Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Køb
videopakker

Køb videopakker

Når du har undervist i dine Hit Fit Dance danse i 6 måneder, er det tid til at få købt en ny videopakke. Find mere information om de forskellige videopakker her på siden og bestil dem fra vores webshop.

Startpakke

Vores startpakke er meget populær. Startpakken indeholder otte videoer - én fra hvert årti. Dansene i denne startpakke er tiltænkt som en introduktion til helt nye hit fit dansere, og er den perfekte måde for at få skudt Hit Fit Dance igang! Disse danse er ekstra nemme at huske og bevægelserne er særligt enkle og uden for mange skift. Du kan sagtens tilkøbe denne startpakke, selvom det er noget tid siden, du har været på kurset. Startpakken er særlig god, hvis du skal starte et helt ny hold op med mange uerfarne dansere. Startpakken koster 400 kr.

Videopakker

Hver videopakke indeholder materiale til de næste seks måneder. Du kan vælge lige præcis den videopakke, du har lyst til at komme i gang med! Se indholdet af de enkelte pakker i webshoppen. Hver pakke koster 1200 kr.

Hit Fit Kids

  • I 2018 videreudviklede vi atter Hit Fit konceptet og valgte at lave Hit Fit Kids. Disse pakker indeholder dans til 1 års forbrug og er spækket med hits henvendt til børn - både de bedste hits fra radioen, samt sange der har været populære hos børn gennem generationer.
  • Er man allerede uddannet Hit Fit instruktør, kan Hit Fit Kids pakken købes uden at skulle på uddannelsen igen.
  • Hit Fit Kids pakkerne koster 1800 kr.

Hits-pakker

Du har desuden mulighed for at købe særlige Hits-pakker. Vi har i disse pakker samlet 10 af de mest populære danse fra alle videopakkerne, og delt dem ind i forskellige kategorier. Man kan IKKE bruge disse hits-pakker som forlængelse af sin licens. De er udelukkende tiltænkt som et supplement til den videopakke, man allerede har købt. Hits-pakkerne koster 450 kr.

Hit Fit High

I 2020 bød vi velkommen til en overbygning af vores Hit Fit-timer, nemlig Hit Fit High! I Hit Fit High timerne får man alt den samme skønne og tempofyldte musik som på vores almindelige Hit Fit Dance-timer, dog med højere sværhedsgrad af ​​trin, samt lidt hurtigere skift af de forskellige bevægelser. Fra videopakke 15 og frem, vil der derfor være både Dance og High niveau. Hit Fit Dance bliver "basis" niveauet som tager udgangspunktet i de helt enkle danse med mange gentagelser, hvor Hit Fit High lige er niveauet over. Begge niveauer er stadig i højt tempo og med alle de samme skønne musiknumre.

OG NU KOMMER DET BEDSTE AF DET HELE! :
Når du køber videopakken behøver du ikke at vælge, om du vil have Hit Fit Dance eller Hit Fit High - du får BEGGE niveauer !! Dvs. du får 20 danse på Hit Fit Dance niveau og 20 danse på Hit Fit High niveau !! Det betyder også, at du har mulighed for, feks. at tage udgangspunkt i pakken med de "nemme" danse, og så senere på året tage fat i Hit Fit High pakken, hvis du kan mærke på dine elever, at de trænger til lidt flere udfordringer.

Rabatter

Hver 5. videopakke er gratis! For at få den gratis videopakke, vælger du bare produktet ”5. videopakke gratis” nedenfor og lægger det i kurven. Når du afslutter ordren, beder vi dig huske at skrive i kommentarfeltet, hvilken video, du ønsker.

Licensforlængelse

Det er muligt at forlænge sin licens månedsvis! Dette er tiltænkt dem som evt. mangler 6 uger af en dansesæson, når deres licens udløber. På den måde kan man forlænge sin licens til resten af ​​perioden og herefter vente med at købe en ny videopakke til efter sommerferien el.lign. Vi anbefaler stadig, at man ikke bruger de samme danse i alt for lang tid. En månedlig forlængelse koster 100 kr.