Køb videopakker

Når din licens til at undervise i Hit Fit Dance udløber, skal du have købt en ny videopakke.
En videopakke til 1/2 år koster 1200 kr. I den pris er der både licens til 6 måneder og min. 20 nye færdigkoreograferede danse. 

Klik på nedenstående knap for at købe ny videopakke inkl. licens.

Forny licens

Du tilvælger blot hvilken videopakke, du ønsker at købe, så vi ved hvilken videopakke, vi skal sende til dig. Vi beder dig skrive den ønskede videopakke i kommentarfeltet.

Vi har valgt at tilbyde alle trofaste hit fittere hver 5. videopakke er gratis..!! Dvs. når du har købt 4 videopakker, sender dig den 5. pakke uden beregning. Du kan selv vælge hvilken videopakke du ønsker. Dette tilbud gælder kun personligt betalende instruktører og ikke hvis det er som en del af klublicens.

Nedenfor kan du se hvilke sange hver pakke indeholder. Du kan vælge lige præcis den videopakke, du har lyst til at komme igang med!

 

HITS-PAKKER

 • Du har mulighed for at købe særlige Hits-pakker. I disse pakker har vi samlet 10 af de mest populære danse fra alle videopakkerne, som vi har delt ind i forskellige kategorier. Man kan IKKE bruge disse hits-pakker som forlængelse af sin licens. De er udelukkende tiltænkt som et supplement til den licenspakke, man allerede har købt.

  Der vil løbende komme flere hits-pakker - Klik ind på nedenstående links, hvor at se hvad pakkerne indeholder:


STARTPAKKE

 • Vores startpakke indeholder syv videoer fra forskellige årtier. Dansene i denne startpakke, er tiltænkt som en intro til nye hit fit dansere, og er den perfekte måde for at få skudt Hit Fit Dance igang på et helt nyt sted. Disse danse er ekstra nemme at huske og bevægelserne er særligt enkle og uden for mange skift. Du kan sagtens tilkøbe denne startpakke, selvom det er noget tid siden du har været på kursus. Startpakken er især god, hvis du skal starte et helt nyt hold op, med mange uerfarne dansere. Startpakken koster 400 kr.


HIT FIT KIDS

 • I 2018 har vi atter videreudviklet konceptet, og har nu valgt at lave en Hit Fit Kids pakke. Pakken indeholder danse til 1 års forbrug og er nogle andre sange, end dem vi danser til i en alm. Hit Fit time. Hvis man allerede er uddannet Hit Fit instruktør, kan man tilkøbe Hit Fit Kids pakken uden at skulle på uddannelse igen. Hit Fit Kids pakken koster 1800 kr. for 1 år.


HIT FIT HIGH

 • I 2020 har vi budt velkommen til endnu en underkategori af vores Hit Fit timer, nemlig Hit Fit High! I Hit Fit High timerne får man alt den samme skønne og tempofyldte musik, som på vores almindelige Hit Fit Dance timer, men sværhedsgraden af trinene være en anelse højere, ligesom der er lidt hurtigere skift af de forskellige bevægelser. Fra videopakke 16 vil der derfor være TO niveauer. Hit Fit Dance bliver "basis" niveauet, som tager udgangspunkt i de helt simple danse, med mange gentagelser. Hit Fit High er et niveau over. Begge niveauer er stadig i højt tempo og med høj forbrænding og med alle de samme skønne musiknumre.

  OG NU KOMMER DET BEDSTE AF DET HELE ! :
  Når du køber videopakken behøver du ikke at vælge om du vil have Hit Fit Dance eller Hit Fit High - du får BEGGE niveauer !! Dvs. du får 20 danse på Hit Fit Dance niveau og 20 danse på Hit Fit High niveau !!
  Det betyder også, at du har mulighed for, feks. at tage udgangspunkt i pakken med de "nemme" danse, og så senere på året tage fat i Hit Fit High pakken, hvis du kan mærke på dine elever, at de trænger til lidt flere udfordringer.

 

MÅNEDLIG FORLÆNGELSE

 • Endvidere er det også muligt at forlænge sin licens månedsvis! Dette er tiltænkt dem som evt. mangler 6 uger af en dansesæson, når deres licens udløber. På den måde kan man forlænge sin licens til resten af perioden, og herefter vente med at købe en ny videopakke til efter sommerferien el.lign. Vi anbefaler dog stadig, at man ikke bruge de samme danse i alt for lang tid... En månedlig forlængelse koster 100 kr.