Nuværende instruktører

Når din licens til at undervise i Hit Fit Dance udløber, skal du have købt en ny videopakke. En videopakke til 1/2 år koster 1200 kr. I den pris er der både licens til 6 måneder og min. 20 nye koreografier.

Du tilvælger blot hvilken del du ønsker at købe, så vi ved hvilken videopakke, vi skal sende til dig.

Nedenfor kan du se hvilke sange hver pakke indeholder, så du kan vælge lige præcis den nu har mest lyst til at komme igang med!


KLUBLICENS

Det er også muligt at købe en klublicens! Klublicensen skal købes af klubben og må herefter KUN bruges af alle UDDANNEDE Hit Fit Dance instruktører, så længe de er tilknyttet den pågældende klub. En klublicens har samme varighed som normalt, dvs. 1/2 år. Alle instruktører der underviser under en klublicens, skal undervise i samme videopakke. Der kan være op til fire instruktører under en klublicens. En klublicens koster 2000 kr. 

MÅNEDLIG FORLÆNGELSE
Endvidere er det også muligt at forlænge sin licens månedsvis! Dette er tiltænkt dem som evt. mangler 6 uger af en dansesæson, når deres licens udløber. På den måde kan man forlænge sin licens til resten af perioden, og herefter vente med at købe en ny videopakke til efter sommerferien el.lign. Vi anbefaler dog stadig, at man ikke bruge de samme danse i alt for lang tid... En månedlig forlængelse koster 100 kr.

HVER 5. VIDEOPAKKE ER GRATIS
Vi har valgt at tilbyde alle trofaste hit fittere hver 5. videopakke er gratis..!! Dvs. når du har købt 4 videopakker, kan du skrive til os, og vi sender dig den 5. pakke uden beregning. Du kan selv vælge hvilken videopakke du ønsker. Dette gælder dog kun hvis det er den samme person der har købt fire videopakker, og denne kan ej heller kombineres med en klublicens.

STARTPAKKE
Som noget helt nyt, har vi valgt at lave en "startpakke". Pakken indeholder syv videoer med en dans fra hvert årti. Dansene i denne startpakke, er tiltænkt som en intro til nye hit fit dansere og er den perfekte måde for at få skudt Hit Fit Dance igang på. Disse sange er ekstra nemme at huske og bevægelserne er særligt enkle og uden for mange skift. Man kan sagtens tilkøbe denne startpakke, selvom det er noget tid siden man har været på kursus. Startpakken er især god, hvis man skal starte et helt nyt hold op, med mange uerfarne dansere. Startpakken koster 400 kr.

HIT FIT KIDS
Som noget nyt i 2018 har vi atter videreudviklet konceptet, og har nu valgt at lave en Hit Fit Kids pakke. Pakken indeholder danse til 1 års forbrug og er nogle andre sange, end dem vi danser til i en alm. Hit Fit time. Hvis man allerede er uddannet Hit Fit instruktør, kan man tilkøbe Hit Fit Kids pakken uden at skulle på uddannelse igen. Hit Fit Kids pakken koster 1200 kr.

HITSPAKKE
Nu er det blevet muligt at købe de helt særlige Hits-pakker! Disse Hitpakker består af 10 af det mest populære danse fra alle de videopakker der er lavet. Disse er delt ind i forskellige kategorier og der vil løbende komme flere til. En Hitpakke kan ikke bruges istedet for en licens, men som et oplagt supplement til din Hit Fit Dance time, med lige præcis din favorit-genre !