Om Hit Fit Dance - Ikke bare en almindelig forbrænding - Hit Fit Dance

Om Hit Fit Dance

Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime...

 • Vi har taget udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock'n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, 90-ernes eurodance, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne, 10-erne og 20-erne. Alle de største hits fra de sidste otte årtier er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne!

 • En Hit Fit Dance time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super varm og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top.... - det kan ikke undgåes...!!

 • Koreografierne er forholdsvis simple, så eleverne ikke behøver at få dem gennemgået først, men derimod blot følge med instruktøren. Undervisningen gør det muligt for hver enkelt elev at give den ekstra gas med det fysiske eller udføre flere detaljer af koreografien, ud fra deres egne fysiske eller tekniske evner. På denne måde bliver det både udfordrende og hårdt for alle elever, allerede ved den første undervisningsgang.

 • I januar 2020 valgte vi at lave to niveauer af Hit Fit Dance, da konceptet har kørt i flere byer siden sommeren 2013, og dermed er der nogle dansere, som efterhånden er meget inde i konceptet som helhed.
  Fra videopakke 15 og frem vil der derfor være danse på TO forskellige niveauer. Hit Fit Dance bliver "basis" niveauet, som tager udgangspunkt i de helt simple danse, hvor det nye Hit Fit High, vil være niveauet over med lidt sværere trin og hurtigere skift. Begge niveauer er stadig i højt tempo og med alle de samme skønne musiknumre.
  OG NU KOMMER DET BEDSTE AF DET HELE ! :
  Når du køber en videopakke behøver du ikke at vælge, om du vil have Hit Fit Dance eller Hit Fit High - du får BEGGE niveauer !! Dvs. du får 20 danse på Hit Fit Dance niveau og 20 danse på Hit Fit High niveau !!
  Det betyder også, at du har mulighed for, feks. at tage udgangspunkt i pakken med de "nemme" danse, og så senere på året tage fat i Hit Fit High pakken, hvis du kan mærke på dine elever, at de trænger til lidt flere udfordringer.

 • Vi anbefaler at en Hit Fit Dance time varer 50 min.
   

Nedenfor kan du læse alt om de forskellige Hit Fit timer.

  HIT FIT DANCE

  PERFEKT FOR
  Dig der elsker at danse, og som ønsker at bringe din træning til et helt nyt niveau ! Din krop, dit humør, din danseglæde og din kondition vil elske denne geniale træningsform. Hit Fit Dance er perfekt både for dig der er helt ny på et dansegulv, eller dig der har danset i flere år. 

  HVORDAN FUNGERER DET
  Alle vores Hit Fit timer er fyldt med den skønneste musik fra 1950-erne og helt frem til de allernyeste hits fra 20-erne. Du følger blot efter vores instruktør i nogle simple danse, som alle kan være med på. I løbet af ugerne bliver der stille og roligt sat flere bevægelser på og der kommer nye danse til. Hver Hit Fit Dance time tager dig igennem både høj og lav intensitet, og er derfor også meget kalorieforbrændende.

  FORDELE
  Et kæmpe energi boost for krop og sjæl. Du får trænet hele din krop på både bevægelighed, smidighed, koordination og balance, samtidig med at du skaber stærkere muskler, får øget kropsbevidsthed og forbedret kropsholdning. Du danser dig i form og glemmer alt om, at du er til træning.

  ADVARSEL !! Er stærkt vanedannende …

  HIT FIT HIGH

  PERFEKT FOR
  Dig der er klar på at give din dansetræning et ekstra skub. Hit Fit High er en helt igennem skøn måde at forbrænde en masse kalorier på, men hvor musik, trin og en fantastisk stemning, får dig til at glemme alt om tid og sted for en stund. En dansetime med et lidt højere tempo end vores normale Hit Fit Dance timer.

  HVORDAN FUNGERER DET
  På vores Hit Fit High timer får du alt den samme skønne og tempofyldte musik, som på vores almindelige Hit Fit Dance timer. Du følger blot instruktørens bevægelser, og der vil komme en ny dans på programmet hver uge. På Hit Fit High vil sværhedsgraden af trinene være en anelse højere, ligesom der er lidt hurtigere skift af de forskellige bevægelser. 

  FORDELE
  Medicin for hjernen ! Når vi udfordrer os selv med nye dansetrin, danner vi nye hjerneceller. Når vi laver dansebevægelser, træner vi bla. vores reaktionsevne og det er med til at styrke vores arbejdshukommelse. Med Hit Fit High giver du din krop en full body treat, hvor både humøret og pulsen ryger helt i top !

  HIT FIT LIGHT

  PERFEKT FOR
  Dig der ønsker en sjov og forbrændende dansetime, men med en lidt lavere intensitet end vores andre Hit Fit hold. Din krop vil elske denne time, som forkæler dig med øget kropsbevidsthed, forbedret balance og kropsholdning, samtidig med at du får bevæget hele din krop på en naturlig og muskelopbyggende måde. Denne time er især perfekt for dig som f.eks. døjer med småskader, overvægt, er gravid eller er seniordanser.

  HVORDAN FUNGERER DET
  Danselokalet fyldes med den skønneste musik fra 1950-erne og frem til de nyeste hits fra 20-erne. Du følger blot instruktøren i nogle simple danse, som vil blive gentaget i løbet af timen. Der vil være fuld fokus på danseglæde og bevægelighed, og alle de mest belastende og fysisk hårde bevægelser er taget ud af denne time. Men tag ikke fejl, du vil stadig kunne mærke svedperlerne på panden og følelsen af ultimativ velvære !

  FORDELE
  Det perfekte ved Hit Fit Light er, at eftersom intensiteten er lavere og de fysiske hårde bevægelser er reduceret, vil du kunne holde et jævnt og moderat tempo hele timen igennem, uden at blive nødt til at stoppe op undervejs. Dette giver dig en bedre træning og en højere forbrænding. Dans er desuden godt for vores psykiske sundhed og følelsesmæssige velvære. Musik og dans får os til at udskille endorfiner, som er kroppens eget morfin, der virker smertedæmpende og derfor også er særdeles godt for humøret !

   

  HIT FIT TEENS

  PERFEKT FOR
  Dig der er imellem 13 og 17 år, som elsker god musik og meget hellere vil danse i et energifyldt tempo til en masse udødelige hits, end at løbe en tur... 

  HVORDAN FUNGERER DET
  I en Hit Fit Teens time, er det meningen at du blot følger vores instruktør, som gennem 50 min. vil tage dig med på en musikalsk og dansemæssig tidsrejse. Du danser til musik fra 1950-erne og helt frem til de allernyeste og sprødeste hits fra 20-erne. Hver Hit Fit time, tager dig igennem både høj og lav intensitet, og er derfor også meget kalorieforbrændende. Der danses til de samme sange, som på vores almindelige Hit Fit Dance hold for voksne - men tag ikke fejl, du vil blive revet med af sange og rytmer der blev skabt længe før, du blev født - og det bliver ikke kedeligt …!

  FORDELE
  Fordelen med en Hit Fit Teens time er, at du forbedrer din kondition, kropsbevidsthed, rytme, balance, koordination og smidighed på den sjoveste måde. Du opbygger muskler, og giver samtidig dig selv et energiboost af første klasse. Så stram hestehalen og gør dig klar til at ryste dansegulvet !

  HIT FIT KIDS

  PERFEKT FOR
  Alle børn mellem 8 og 12 år, som her får en fantastisk chance for en sjov, tempofyldt og musikalsk danseoplevelse. 

  HVORDAN FUNGERER DET
  Vores Hit Fit Kids timer er fyldt med simple og børnevenlige danse, hvor danserne blot følger instruktørens bevægelser. Der er altså ingen gennemgang af trinene, så aktivitetsniveauet er højt og børnene får virkelig rørt sig. Musikken vil være en masse skønne hits, som de kender fra hverdagen, krydret med lidt ældre sange, som har hittet hos børn i flere generationer. 

  FORDELE
  Børnene oplever en sund og super sjov måde at bevæge sig på. Deres kondition forbedres, samtidig med at de så småt begynder at opbygge muskler, stimulerer balancen, deres smidighed, koordination, kropsholdning og kropsbevidsthed. En ekstra bonus er, at børnenes hukommelse øges når de danser, samtidig med, at de opnår en bedre reaktionsevne.