Om Hit Fit Dance

Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime...

Vi har taget udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock'n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne og 10-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne!

En Hit Fit Dance time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super varm og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top.... - det kan ikke undgåes...!!

Koreografierne er forholdsvis simple, så eleverne ikke behøver at få dem gennemgået først, men derimod blot følge med instruktøreren. Undervisningen gør det muligt for hver enkelt elev at give den ekstra gas med det fysiske eller udføre flere detaljer af koreografien, udfra deres egne fysiske eller tekniske evner. På denne måde bliver det både udfordrende og hårdt for alle elever allerede ved den første undervisningsgang.
Vi anbefaler at en Hit Fit Dance time varer 50 min. 

I foråret 2015 videreudviklede vi Hit Fit Dance konceptet og lavet en light/intro udgave. Undervisningen er stadig sprængfyldt med masser af energi, smil på læben og ikke mindst alt det skønne musik fra de seneste syv årtier. 
Hit Fit Light går derfor, kort og godt, ud på, at vi har sorteret de hårdeste danse fra, dvs. de danse der indeholder mange hop eller vrid for knæene. Hit Fit Light passer perfekt til dem der feks. har mindre skader, er gravide, lige har født, har problemer med knæene, er seniorer eller for dem, som synes det blot kunne være fedt med et sjovt dansehold, uden det bliver alt for hårdt. Timen er også rigtig god for dem der aldrig har danset før, som evt. ønsker at gå lidt langsommere frem, end på de normal Hit Fit hold.

Vi har desuden også stor succés med undervisning i Hit Fit Teens, som er de samme koreografier, men for børn og unge fra ca. 13-17 år.

HIT FIT KIDS
I 2018 har vi igen videreudviklet vores koncept, således er at der nu også undervises i Hit Fit Kids. Dette er nogle andre sange, og her er der ikke så meget fokus på de forskellige årtier, men mere at børnene på en sjov måde, får danset til en masse sange de kender fra deres hverdag. Ligesom Hit Fit Dance, er der ingen gennemgang af trinene, men børnene skal blot følge med så godt de kan.
Vi anbefaler af en Hit Fit Kids time varer 30 min.

Herunder kan du se et par festlige videoer, som måske giver et billede af, hvor stærkt vanedannende Hit Fit Dance er.!

Rigtig god fornøjelse.

Udtalelser

Hej Marianne 
Tusind tak for i dag, det har været meget inspirerende og lærerigt og jeg føler mig nu klar til at starte mit hold op i uge 34 ved Løgstrup gymnastik og idrætsforening. I er nogle kanon seje kvinder med en positiv indstilling og energi som er utrolig smittende.
Tak for at give mig en fantastisk start.
 
Mvh Annette Jeppesen
Maj 2017

______________________

Kære Marianne og Mirja

Tusinde tak for en skøn dag. Det var super godt - I styrer da bare for vildt! Det er nogle super gode koreografier I har banket sammen og jeg glæder mig helt til at komme igang 💃💃

Mange hilsner

Sussi

Januar 2016

______________________

Jeg vil gerne sige tusind tak for en skøn dag. Det var ikke kun inspirerende at lære ny måde at danse og undervise dans på - jeres to dejlige personligheder i sig selv, var enormt inspirerende og jeg håber, at jeg vil kunne leve bare halvt op til jeres skønne og energiske udstråling. Hils endelig Mirja og sig tak til hende også :)))

Heidi Westerlin

August 2015

______________________

 

Hej Marianne & Mirja

Tusinde tak for ét mega inspirerende kursus. Jeg kan ikke tænke på andet, end at komme igang. Men nu har jeg en masse fed koreografi og musik, at hygge mig med, indtil sæsonen i Viborg Sportsdans går igang til august 2015
Kærlig hilsen
En meget øm 😉, men meget glad Hit Fit danseinstruktør!

Juni 2015

______________________

Hej Mirja og Marianne

Tak for sidst - super sjovt. Dejligt at møde ind til et jordnært kursus, hvor der er effektiv undervisning hele vejen rundt. Og tak for mails.. Det fungerer upåklageligt.

Som sagt så startede jeg mandag - og det gik super godt. Valgte 6 sange ud og kørte det igennem 2 gange.
Mine seniorer (eller Rigtige voksne som de kalder sig) var meget begejstrede og forpustede. Men humøret var højt hele vejen igennem og de NØD musikken. Så jeg tror det kommer til at ramme plet. Og for mig som instruktør tager det kun den halve tid at forberede mig til dette kontra zumba, da jeg jo kender denne musik og har et naturligt forhold til overgange. FEDT. Så positivt herfra.
Jeg regner med at starte et weekend hold i løbet af 14 dages tid også, så 'de unge' også får chancen og jeg kan bruge flere forskellige koreografier. Det er altså super godt modtaget. Endda så meget at jeg nu er tvunget til at lave et hold 'udenfor normal arbejdstid' Så søndag kl. 16-17 lægger vi straks et ekstra hold på:-)

God dag
Mvh Mette Lauridsen______________________

Januar 2015 

Tak for de nye danse, de ser gode ud, jeg glæder mig til gå igang med dem.

Jeg startede som instruktør som 49 årig, og var på kursus hos jer d.15 juni 2014, det har været alletiders.

Jeg underviser i en lille gym. foreneing på østmøn, og hold da op hvor er jeg blevet modtaget positivt. Det har været en fed

start på sæsonen. De er meget glade for gode og nemme danse og jeg kan finde ud af og undervise i dem.

Hit fit dans har redet den lille foreneing, da vi er det største hold og der kommer hele tiden nye til.

Med venlig hilsen

Tina Rasmussen.

 _______________________

Januar 2015

Hej Mirja og Mariane
 
Sikke et fantastisk koncept i har skabt. Jeg er helt høj, og manden min føler sig lykkelig over, at musikken er skiftet ud (før zumba).
Mine børn er ellevilde med hunden, og siger nåååååååårhhh hver gang de ser ham.
Mirja - jeg kendte din stemme og tænkte jeg havde set dig før, men kunne ikke komme på det. Jeg fandt ud af det - min fuuuunky familie ;-) Fedt program og hurra for google.

Endnu en gang tak til Jer for jeres dejlige instruktion. Det genialt det her.

Håber I bliver ved med at finde gejsten til Jeres koncept. I gør det pisse godt.
 
Vi ses til et maraton hos Jer.
 
Hilsner fra Lone Bønning Bang

________________________

Juni 2014

Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle stå som instruktør foran voksne og slet ikke med dansetrin. Jeg har selv gået til alt muligt andet, men det er første gang, at jeg fik lysten til, selv at kunne det – har ikke fortrudt et sekund og det har ændret mit liv.
Jeg glæder mig til hver træning og undervisning – kan slet ikke få nok, man bliver bare i godt humør af det. Havde jeg ikke en familie og et job, som krævede min opmærksomhed, så dansede jeg hele tidenJ Selv efter et halvt år med del 1, så er jeg stadig ikke træt af de ”gamle” danse. Det største problem som HFD instruktør er, at lave spillelisten til hver undervisning – jeg har rigtig svært ved at begrænse migJ
Mit gamle liv med konstante slankekurer, har jeg lagt helt på hylden, for med dans 3-4 gange om ugen, så har jeg ingen problemer med vægten længere – totalt fedtforbrænding!
Jeg oplever kun positivt og mit hold bliver udvidet hele tiden, så det i sig selv viser, at HFD også er på vej frem på Sjælland og øerne :-)

Kærligst

Louise Theill
Fanefjord/Møn

________________________

Juni 2014

Tusind tak for en helt igennem fantastisk oplevelse i søndags!

Uddannelsen er super sjov og meget lærerig, og er for alle dem, som har brug for et nyt "pift" til danseskolen!
På kurset med Marianne og Mirja lærer man ikke kun at danse de 20 forskellige numre, som man skal kunne for at undervise.
Man lærer i lige så høj grad, hvordan man gør Hit Fit til en succes på sin danseskole, og hvordan man skaber en god stemning i undervisningen.
Mest af alt blev jeg utrolig imponeret af de 2 fantastiske instruktører, som gør det til en fest, at arbejde i 5,5 timer, for at få sit diplom som instruktør.
Uddannelsen er for alle, der har lyst til at have en fest, så grib fat i formanden og tag afsted på næste kursus i Hit Fit!

Line Kristensen
Holstebro Show- & Danseforening

Jeg glæder mig til at se hvilke numre i laver koreografi til i del 4 :-)

__________________________