Video og licens

Her kan du forlænge din personlige licens og købe alle de skønne videopakker.

1.200,00,-

Når din licens til at undervise i Hit Fit Dance udløber, skal du have købt en ny videopakke.
Én videopakke til 1/2 år koster 1200 kr. I den pris er der både licens og ca. 20 nye koreografier, til at undervisebrug i 1/2 år mere.
Ved betaling bedes du i kommentarfeltet skrive, hvilken videopakke du ønsker, og så sender vi materiale til dig indenfor 48 timer. Klik her for at læse mere om vores videopakker.

RABAT VED ÉN PERSON

  • Ved køb af videopakke nummer 1 til 4 vælger du under Personlicens (i den bordeaux boks) den der er hedder:
    1. person: 1. til 4. videopakke = 1200 kr.

Når du har købt 4 videopakker personligt til dig selv, skal du blot sende os en mail, så modtager du den 5. videopakke gratis. Mail adr. marianne@letsdance.tv. Du kan også gå ind og bestille den 5. videopakke gratis via den bordeaux boks - dog ikke med mobilepay-tilmelding, da MP tager en procentdel af hver transaktion.


Nedenfor kan du se mulighederne for videopakker: 


Det er også muligt at forlænge sin licens med en måned for kun kr. 100. Dette er tiltænkt dig, som evt. mangler tre uger af en dansesæson, når din licens udløber. På den måde kan du forlænge din licens til resten af perioden, og herefter vente med at købe en ny videopakke til efter sommerferien el.lign. Vi anbefaler dog stadig, at du ikke bruger de samme danse i alt for lang tid... Klik her.


Køb