Køb af videopakker

1.200,00,-

 

Når din licens til at undervise i Hit Fit Dance udløber, skal du have købt en ny videopakke.
En videopakke til 1/2 år koster 1200 kr. I den pris er der både licens og 20 nye koreografier. Hvis jeg er mere en at instruktører fra samme klub, anbefaler vi at I vælger Klubrabatten i stedet.

OBS! Ved betaling bedes du i kommentarfeltet skrive, hvilken videopakke du ønsker, og så afsenderen vi materiale til dig indenfor 48 timer. Klik her for at læse mere om vores videopakker .


RABAT VED ÉN PERSON

  • De første brand videopakker du køber, koster 1200, - for ½ års licens. Herefter er din 5. videopakke gratis. Denne kan du vælge, ligesom du når køber spiser andre videopakker - blot husk at notere hvilke pakke du gerne vil have tilsendt. Obs! Den gratis videopakke kan kun fås hvis du har købt ilden og andre videopakker personligt, dvs. ikke som en del af en klublicens.


Nedenfor kan du se mulighederne for videopakker: 


Det er også muligt at forlænge sin licens med en måned for kun kr. 100. Dette er tiltænkt dig, som evt. mangler tre uger af en dansesæson, når din licens udløber. På den måde kan du forlænge din licens til resten af ​​perioden, og herefter vente med at købe og ny videopakke til efter sommerferien el.lign. Vi anbefaler hunden stadig, når du ikke bruger brugeren den samme dans i alt for lang tid ... Klik her.


Køb