Udtalelser

Januar 2020

"Marianne og Mirja har igennem hele uddannelsesforløbet været super professionelle og ikke mindst rigtig søde.
Jeg føler mig helt klart rustet til at undervise i Hit Fit Dance og jeg glæder mig til at prøve at sprede samme energi som de gør hver eneste gang de underviser!
Jeg elsker alt ved konceptet; musikken, dansen, de skønne og glade instruktører og den livsglæde man får efter en dejlig dansetime, så tusind tak! :-)

Simone Filfuth

_______________

1. april 2019

Vil lige starte med at sige, at det at jeg blev Hit Fit instruktør er en af de bedste ting jeg har gjort for mig selv. Det er den bedste form for god og samtidig sjov motion :)

(Ulla F. Bæk)

______________

21. nov 2018

Hvis du har en lille dansemus boende inde i din mave, og gerne vil undervise i et dansekoncept, som giver god energi, masser af sved på panden, masser af trin på din trintæller, bruger din krop og måske får smidt et par kilo og bygget nogle muskler op, får masser af smil på og læben og samtidig er det sjov træning. 
Så skulle du deltage i denne konkurrence og vinde en HitFitDance instruktør uddannelse 
Jeg tog den for lidt over et år siden og jeg ELSKER at undervise i HitFitDance - og Mirja og Marianne er fantastiske til at undervise, sætte koreografier sammen og finde skøn musik.
PS: Måske kan du genkende en du kender i deres promotionvideo 

Kh. Charlotte. 
 ___________________

8. november 2018

1000 1000 tak til dig og Mirja for en helt igennem fantastisk søndag.

Det var fantastisk at opleve danseskolen, Jer og den energi I spreder. Jeg håber virkelig, at jeg kan slå igennem som instruktør på samme positive glade måde.

Jeg har allerede skrevet til 2 forskellige idrætsforeninger her i Hillerød, og fået eet positivt svar retur om, at de syntes vi skal snakke tingene igennem.

Glæder mig helt vildt til at se dansene igennem, lære dem udenad og BARE komme i gang.

Mange hilsner til Jer begge
Anni Nielsen (Hillerød)

 ___________________

19. august 2018

😃 Sidder stadig med et smil på læben efter den skønne dag og hvilke skønne instruktører du har og en fantastisk person du er. Jeg vil gøre alt for at sprede den glæde og opfordre endnu flere instruktører til at tage den her uddannelse👏👏
Dejlig søndag til dig og dine  🌺

Kh Tinna

___________________

7. september 2017

Kære Marianne og Mirja. 

Jeg har en glad historie, jeg gerne vil dele med jer. 

Den 21. August 2017 startede jeg op med Hit Fit Dance i Rudkøbing Gymnastikforening, og jeg var mildest talt blæst bagover af den store interesse byens kvinder viste mig. Den første mandag kom der 125 deltagere!! Hold da oppe der var smil og glad stemning i hallen. Da der var flere efter timen, som efterlyste storskærm eller en scene, hvilket ikke er muligt i skolens hal, - tog jeg en rask beslutning. Jeg spejlvendte alle danse til næste gang, så jeg kunne stå med front mod deltagere og står nu på et repos 5 meter oppe over deltagerne, så alle kan se. Det fungerer supergodt. 

Mandagen efter kom der 115 og her i aften var vi 100 kvinder og to mænd. Det er jo helt fantastisk - og jeg bliver helt høj. 

Der er utroligt mange som har henvendt sig og roser konceptet - let at forstå, - glade sange man bliver glad af, godt bygget op, - fedt at der kommer en ny sang hver anden gang... Jeg henviser selfølgelig til, at dansene er udviklet af jer, og det vil jeg hermed bare lige give videre til jer <3

Det lader til at jeg lykkedes med at få min glæde smittet over i alle de andre, og jeg giver den fuld skrald på charme og energi. Flere har henvendt sig og anerkendt mit høje energiniveau og kalder mig energibombe :-)

Jeg er bare så glad, altså. Tak fordi jeg er blevet en del af jeres koncept. 

Kærlig hilsen

Charlotte

___________________

Tak for den Fedeste dag :) Nøøøøøøj hvor jeg glæder mig til at komme igang - er svært bange for at jeg allerede er blevet afhængig! Må indrømme at jeg ikke havde de store forventninger til Hit Fit Dance, men jeg skal da liiiige love for at I fik mig på andre tanker (kan ikke lave hjerter ??) Musik, livsglæde og masser af DANS, hvad mere kan vi ønske os…. Tak for at I deler konceptet, så forhåbentlig MANGE andre danseglade børn, unge og voksne kan feste videre, hver uge!

Jeanne Junker Jørgensen, august 2017

___________________

Vivi Bjerreskov

Tusind tak for en fantastisk sjov og svedig dag👍🏼😊 
Det bliver rigtig godt at komme i gang med de skønne skønne danse, og til musik som man bliver glad i låget af😜

August 2017

____________________

August 2017

Tusind tusind og atter tusind tak for en fantastisk dag med sved på panden. Rigtig rigtig fedt. Glæder mig til at kunne starte. Tak. Kh Nadja Liv Pedersen

____________________

Kære Marianne og Mirja

Er svært bange for at jeg allerede ER blevet afhængig, må indrømme at jeg ikke havde de store forventninger til Hit Fit Dance, men jeg skal da liiiiige love for at I fik mig på andre tanker. Musik, Livsglæde og masser af DANS, hvad mere kan vi ønske os.....Tak for at I deler konceptet, så forhåbentlig MANGE andre danseglade børn, unge og voksne kan feste videre, hver uge.

med ønsket om en dejlig dag til jer  

smil fra Jeanne 

August 2017

____________________

Hej Marianne og Mirja

Tusind tak for i dag, det har været meget inspirerende og lærerigt og jeg føler mig nu klar til at starte mit hold op i uge 34 ved Løgstrup gymnastik og idrætsforening. I er nogle kanon seje kvinder med en positiv indstilling og energi som er utrolig smittende.

Tak for at give mig en fantastisk start.

Mvh Annette Jeppesen

Maj 2017

______________________

Kære Marianne og Mirja

Tusinde tak for en skøn dag. Det var super godt - I styrer da bare for vildt! Det er nogle super gode koreografier I har banket sammen og jeg glæder mig helt til at komme igang 💃💃

Mange hilsner

Sussi

Januar 2016

______________________

Jeg vil gerne sige tusind tak for en skøn dag. Det var ikke kun inspirerende at lære ny måde at danse og undervise dans på - jeres to dejlige personligheder i sig selv, var enormt inspirerende og jeg håber, at jeg vil kunne leve bare halvt op til jeres skønne og energiske udstråling. Hils endelig Mirja og sig tak til hende også :)))

Heidi Westerlin

August 2015

______________________

Hej Marianne & Mirja

Tusinde tak for ét mega inspirerende kursus. Jeg kan ikke tænke på andet, end at komme igang. Men nu har jeg en masse fed koreografi og musik, at hygge mig med, indtil sæsonen i Viborg Sportsdans går igang til august 2015
Kærlig hilsen
En meget øm 😉, men meget glad Hit Fit danseinstruktør!

Juni 2015

______________________

Hej Mirja og Marianne

Tak for sidst - super sjovt. Dejligt at møde ind til et jordnært kursus, hvor der er effektiv undervisning hele vejen rundt. Og tak for mails.. Det fungerer upåklageligt.

Som sagt så startede jeg mandag - og det gik super godt. Valgte 6 sange ud og kørte det igennem 2 gange.
Mine seniorer (eller Rigtige voksne som de kalder sig) var meget begejstrede og forpustede. Men humøret var højt hele vejen igennem og de NØD musikken. Så jeg tror det kommer til at ramme plet. Og for mig som instruktør tager det kun den halve tid at forberede mig til dette kontra zumba, da jeg jo kender denne musik og har et naturligt forhold til overgange. FEDT. Så positivt herfra.
Jeg regner med at starte et weekend hold i løbet af 14 dages tid også, så 'de unge' også får chancen og jeg kan bruge flere forskellige koreografier. Det er altså super godt modtaget. Endda så meget at jeg nu er tvunget til at lave et hold 'udenfor normal arbejdstid' Så søndag kl. 16-17 lægger vi straks et ekstra hold på:-)

God dag
Mvh Mette Lauridsen

______________________

Januar 2015 

Tak for de nye danse, de ser gode ud, jeg glæder mig til gå igang med dem.

Jeg startede som instruktør som 49 årig, og var på kursus hos jer d.15 juni 2014, det har været alletiders.

Jeg underviser i en lille gym. foreneing på østmøn, og hold da op hvor er jeg blevet modtaget positivt. Det har været en fed

start på sæsonen. De er meget glade for gode og nemme danse og jeg kan finde ud af og undervise i dem.

Hit fit dans har redet den lille foreneing, da vi er det største hold og der kommer hele tiden nye til.

Med venlig hilsen

Tina Rasmussen.

 _______________________

Januar 2015

Hej Mirja og Mariane
 
Sikke et fantastisk koncept i har skabt. Jeg er helt høj, og manden min føler sig lykkelig over, at musikken er skiftet ud (før zumba).
Mine børn er ellevilde med hunden, og siger nåååååååårhhh hver gang de ser ham.
Mirja - jeg kendte din stemme og tænkte jeg havde set dig før, men kunne ikke komme på det. Jeg fandt ud af det - min fuuuunky familie ;-) Fedt program og hurra for google.

Endnu en gang tak til Jer for jeres dejlige instruktion. Det genialt det her.

Håber I bliver ved med at finde gejsten til Jeres koncept. I gør det pisse godt.
 
Vi ses til et maraton hos Jer.
 
Hilsner fra Lone Bønning Bang

________________________

Juni 2014

Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle stå som instruktør foran voksne og slet ikke med dansetrin. Jeg har selv gået til alt muligt andet, men det er første gang, at jeg fik lysten til, selv at kunne det – har ikke fortrudt et sekund og det har ændret mit liv.
Jeg glæder mig til hver træning og undervisning – kan slet ikke få nok, man bliver bare i godt humør af det. Havde jeg ikke en familie og et job, som krævede min opmærksomhed, så dansede jeg hele tidenJ Selv efter et halvt år med del 1, så er jeg stadig ikke træt af de ”gamle” danse. Det største problem som HFD instruktør er, at lave spillelisten til hver undervisning – jeg har rigtig svært ved at begrænse migJ
Mit gamle liv med konstante slankekurer, har jeg lagt helt på hylden, for med dans 3-4 gange om ugen, så har jeg ingen problemer med vægten længere – totalt fedtforbrænding!
Jeg oplever kun positivt og mit hold bliver udvidet hele tiden, så det i sig selv viser, at HFD også er på vej frem på Sjælland og øerne :-)

Kærligst

Louise Theill
Fanefjord/Møn

________________________

Juni 2014

Tusind tak for en helt igennem fantastisk oplevelse i søndags!

Uddannelsen er super sjov og meget lærerig, og er for alle dem, som har brug for et nyt "pift" til danseskolen!
På kurset med Marianne og Mirja lærer man ikke kun at danse de 20 forskellige numre, som man skal kunne for at undervise.
Man lærer i lige så høj grad, hvordan man gør Hit Fit til en succes på sin danseskole, og hvordan man skaber en god stemning i undervisningen.
Mest af alt blev jeg utrolig imponeret af de 2 fantastiske instruktører, som gør det til en fest, at arbejde i 5,5 timer, for at få sit diplom som instruktør.
Uddannelsen er for alle, der har lyst til at have en fest, så grib fat i formanden og tag afsted på næste kursus i Hit Fit!

Line Kristensen
Holstebro Show- & Danseforening

Jeg glæder mig til at se hvilke numre i laver koreografi til i del 4 :-)